Μπαράζ επαφών Τσακαλώτου στη Θεσσαλονίκη

0

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος θα έχει σειρά επαφών στο Διοικητήριο με εκπροσώπους οικονομικών και πολιτιστικών φορέων. Συγκεκριμένα, ο κ. Τσακαλώτος θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), με τον πρόεδρο της ΕΥΑΘ, Γ. Κρεστενίτη, με τον πρόεδρο, Α. Αντωνούδη και την διευθύνουσα σύμβουλο της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., Ρ. Καλφακάκου και τους προέδρους του Κρατικού Θεάτρου Β.Ελλάδος (ΚΘΒΕ), Α. Στυλιανού και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΜΜΘ), Ν. Μυλόπουλο.

Ο κύκλος των επαφών του κ. Τσακαλώτου ολοκληρώνονται με τη συνάντηση που θα έχει το μεσημέρι με την υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Μ. Κόλλια-Τσαρουχά.

Μοιρασου το.

Λιγα λογια για τον αρθρογραφο

Γιώργος Κατσιάνης

Ο Γιώργος Κατσιάνης είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες Αθηναική, Ελληνικός Βορράς, Αυριανή Μ-Θ, Εφημερίδα των Πολιτών, Εγνατία, Χρόνος (Ωραιοκάστρου), Καρφίτσα. Εργάζεται για την tv100 ενώ έχει διατελέσει υπεύθυνος επικοινωνίας του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης, Γιώργου Ορφανού.